GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU DERULAREA STAGIILOR DE PRACTICA IN CADRUL STUDIILOR UNIVERSITARE

///GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU DERULAREA STAGIILOR DE PRACTICA IN CADRUL STUDIILOR UNIVERSITARE

Nu este cea mai puternică dintre specii cea care supraviețuiește, nici cea mai inteligentă, ci aceea care se adaptează cel mai ușor la schimbare – Charles Darwin, 1809

Ne face placere sa publicam ghidul de bune practici cu privire la stagiile de practica universitara elaborat in baza cercetarii realizate in cadrul proiectului.

GHID DE BUNE PRACTICI

Respectati recomandarile autoritatilor, luati-va masuri de siguranta atunci cand trebuie sa iesiti din casa. Traversam o perioada de incertitudine, dar pastrati-va optimismul si speranta va totul va fi bine, profitati de aceasta perioada pentru a va redescoperi si a reinvata sa apreciati lucrurile marunte.

Inca odata va multumim ca ne-ati insotit in cadrul activitatilor proiectului si va invitam sa ramaneti alaturi de noi urmarind site-ul nostru www.pocu.asoceduciv.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/practicapebune.  unde puteti regasi instrumente utile pentru dezvoltarea dvs personala si profesionala.

Cu drag,

Echipa Asociatia pentru Educatie si Civism

Termenii utilizaţi în  prezentul document  pentru denumirea diverselor roluri se înţeleg atât la feminin, cât şi la masculin.

Protejeaza mediul inconjurator!-Gandeste-te la mediu inainte de a printa / Protect the enviroment! Are you sure you need to print this ?

Redu!Reutilizeaza!Recicleaza! / Reuse!Recover!Recycle!

PRINCIPIILE DUPA CARE NE GHIDAM:

– egalitatea de gen
– nediscriminare
– accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
– protectia mediului si a biodiversitatii
– imbunatatirea accesibilitatii utilizarii si calitatii – tehnologiilor informatiei si comunicatiilor

2020-11-12T16:19:50+00:00