Masuri active de sprijin destinate angajatilor si angajatorilor in contextul pandemiei

/, Stagii de practica, Subventii/Masuri active de sprijin destinate angajatilor si angajatorilor in contextul pandemiei

Masuri active de sprijin destinate angajatilor si angajatorilor in contextul pandemiei

Va prezentam mai jos forma consolidata a OUG 92/2020

OUG 92/2020

Avand in vedere prevederile OUG 92/2020 care instituie o serie de masuri active de sprijin destinate angajatilor si angajatorilor in contextul pandemiei, consideram utila diseminarea acestora catre dumneavoastra astfel incat acestia sa puteti beneficia de aceste masuri. Astfel absolventii care nu isi gasesc un loc de munca pot beneficia de somaj iar angajatorii care ii incadreaza in munca pot beneficia de o subventie de 50% din salariul angajatului timp de 12 luni.

Respectati recomandarile autoritatilor, luati-va masuri de siguranta atunci cand trebuie sa iesiti din casa. Traversam o perioada de incertitudine, dar pastrati-va optimismul si speranta va totul va fi bine, profitati de aceasta perioada pentru a va redescoperi si a reinvata sa apreciati lucrurile marunte. O discutie cu un specialist va poate fi de ajutor in cresterea nivelului de confort in aceasta perioada, asa ca nu ezitati sa ne dati de veste  daca doriti sa mai stati de vorba cu doamna expert consiliere.

Inca odata va multumim ca ne-ati insotit in cadrul activitatilor proiectului si va invitam sa ramaneti alaturi de noi urmarind site-ul nostru www.pocu.asoceduciv.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/practicapebune.  unde puteti regasi instrumente utile pentru dezvoltarea dvs personala si profesionala.

Cu drag,

Echipa Asociatia pentru Educatie si Civism

Termenii utilizaţi în  prezentul document  pentru denumirea diverselor roluri se înţeleg atât la feminin, cât şi la masculin.

Protejeaza mediul inconjurator!-Gandeste-te la mediu inainte de a printa / Protect the enviroment! Are you sure you need to print this ?

Redu!Reutilizeaza!Recicleaza! / Reuse!Recover!Recycle!

PRINCIPIILE DUPA CARE NE GHIDAM:

– egalitatea de gen
– nediscriminare
– accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
– protectia mediului si a biodiversitatii
– imbunatatirea accesibilitatii utilizarii si calitatii – tehnologiilor informatiei si comunicatiilor

2020-11-12T16:31:00+00:00