Plati- liste ianuarie 2020

/, Stagii de practica, Subventii/Plati- liste ianuarie 2020

Multumim pentru participarea in cadrul proiectului nostru “Stagii de practica azi, valoare si performanta maine” – SMIS 108850, apreciem implicarea dvs. in cadrul activitatilor si colaborarea cu echipa si partenerii nostri. De asemenea, va multumim pentru intelegerea si rabdarea  de care ati dat dovada in asteptarea platii subventiilor.

Ne face placere sa va comunicam ca in cursul zilei de 24.06.2020, s-au efectuat platile in conformitate cu centralizatoarele aferente lunii ianuarie 2020 publicate la adresele https://pocu.asoceduciv.ro/wp-content/uploads/2020/04/subventii-ianuarie-20.pdf  , https://pocu.asoceduciv.ro/wp-content/uploads/2020/04/burse-ianuarie2020.pdf , https://pocu.asoceduciv.ro/wp-content/uploads/2020/04/premii-ianuarie2020.pdf . Plata s-a facut in contul furnizat de catre dvs. si ar trebui sa se opereze in maxim 48 de ore.

Avand in vedere ca proiectul are si o componenta statistica, va rugam ca in perioada urmatoare, in masura in care veti fi contactati telefonic sau pe-mail, sa aveti disponibilitatea de a furniza catre echipa noastra si/sau catre Autoritatea de Management care supravegheaza proiectul date statistice referitoare la situatia dvs actualizata (daca v-ati angajat / daca ati absolvit studiile / daca va continuati studiile).

Cei care s-au grabit sa incheie activitatile   primesc subventia! Pentru cei care apar pe urmatoarele liste de de plata a subventiilor, va rugam sa mai aveti inca un pic de rabdare!

Respectati recomandarile autoritatilor, luati-va masuri de siguranta atunci cand trebuie sa iesiti din casa. Traversam o perioada de incertitudine, dar pastrati-va optimismul si speranta va totul va fi bine, profitati de aceasta perioada pentru a va redescoperi si a reinvata sa apreciati lucrurile marunte. O discutie cu un specialist va poate fi de ajutor in cresterea nivelului de confort in aceasta perioada, asa ca nu ezitati sa ne dati de veste  daca doriti sa mai stati de vorba cu doamna expert consiliere.

Inca odata va multumim ca ne-ati insotit in cadrul activitatilor proiectului si va invitam sa ramaneti alaturi de noi urmarind site-ul nostru www.pocu.asoceduciv.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/practicapebune.  unde puteti regasi instrumente utile pentru dezvoltarea dvs personala si profesionala.

Cu drag,

Echipa Asociatia pentru Educatie si Civism

Termenii utilizaţi în  prezentul document  pentru denumirea diverselor roluri se înţeleg atât la feminin, cât şi la masculin.

Protejeaza mediul inconjurator!-Gandeste-te la mediu inainte de a printa / Protect the enviroment! Are you sure you need to print this ?

Redu!Reutilizeaza!Recicleaza! / Reuse!Recover!Recycle!

PRINCIPIILE DUPA CARE NE GHIDAM:

– egalitatea de gen
– nediscriminare
– accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
– protectia mediului si a biodiversitatii
– imbunatatirea accesibilitatii utilizarii si calitatii – tehnologiilor informatiei si comunicatiilor

2020-06-24T10:24:51+00:00