Primele plati ale subventiilor

/, Stagii de practica, Subventii/Primele plati ale subventiilor

 

Multumim pentru participarea in cadrul proiectului nostru “Stagii de practica azi, valoare si performanta maine” – SMIS 108850, apreciem implicarea voastra in cadrul activitatilor si colaborarea cu echipa si partenerii nostri. De asemenea, va multumim pentru intelegerea si rabdarea  de care ati dat dovada in asteptarea platii subventiilor.

Ne face placere sa va comunicam ca in cursul zilei de Luni, 03.02.2020, s-au efectuat platile in conformitate cu centralizatorul aferent lunii iulie 2019 publicat la adresa https://pocu.asoceduciv.ro/subventii-iulie-2019/ . Plata s-a facut in contul furnizat de catre voi.

Cei care s-au grabit sa incheie activitatile sunt primii care primesc subventia! Pentru cei care apar pe urmatoarele liste de de plata a subventiilor, va rugam sa mai aveti inca un pic de rabdare!

Avand in vedere ca proiectul are si o componenta statistica, va rugam ca in perioada urmatoare, in masura in care veti fi contactati telefonic sau pe-mail, sa aveti disponibilitatea de a furniza catre echipa noastra si/sau catre Autoritatea de Management care supravegheaza proiectul date statistice referitoare la situatia voastra actualizata (daca v-ati angajat / daca ati absolvit studiile / daca va continuati studiile).

Inca odata va multumim ca ne-ati insotit in cadrul activitatilor proiectului si va invitam sa ramaneti alaturi de noi urmarind site-ul nostru www.pocu.asoceduciv.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/practicapebune  unde puteti regasi instrumente utile pentru dezvoltarea  personala si profesionala.

Cu drag,

Echipa Asociatia pentru Educatie si Civism

Termenii utilizaţi în  prezentul document  pentru denumirea diverselor roluri se înţeleg atât la feminin, cât şi la masculin.

Protejeaza mediul inconjurator!-Gandeste-te la mediu inainte de a printa / Protect the enviroment! Are you sure you need to print this ?

Redu!Reutilizeaza!Recicleaza! / Reuse!Recover!Recycle!

PRINCIPIILE DUPA CARE NE GHIDAM:

– egalitatea de gen
– nediscriminare
– accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
– protectia mediului si a biodiversitatii
– imbunatatirea accesibilitatii utilizarii si calitatii – tehnologiilor informatiei si comunicatiilor

2020-02-04T13:16:34+00:00