In cadrul proiectului promovam dezvoltarea durabila. Cu toti avem obligatia de a proteja mediul pentru a ne oferi atat noua, cat si generatiilor viitoarea, sansa la o viata sanatoasa intr-un mediu curat. Si tu poti contribui la atenuarea schimbarilor climatice si poti utiliza eficient resursele in cadrul stagiului de practica:
– nu lasa echipamentele in priza atunci cand nu le folosesti
– stinge lumina atunci cand esti ultimul care paraseste incaperea
– gandeste-te daca e absolut nevoie sa printezi ceva? Nu poate fi transmis pe e-mail? Daca e nevoie sa printezi, opteaza pentru print alb-negru, fata-verso
– colecteaza selectiv deseurile – pliaza deseurile inainte de dezpoutare pentru a ocupa mai putin spatiu, nu amesteca deseurile menajere cu cele biodegradabile, depune deseurile colectate selectiv in containerele speciale ( GALBEN – deșeuri din PLASTIC și METAL, ALBASTRU – deșeuri din HÂRTIE și CARTON, VERDE – deșeuri din sticlă, MARO – biodeșeuri), igienizeaza sau clateste deseurile recilcabile inainte de a le depozita, nu sparge becurile si neoanele inainte de a le colecta, separa bateriile de restul deseurilor si depune-le in containerele speciale
– sustine energia regenerabila si opteaza pentru echipamente eficiente energetic de fiecare data cand ai ocazia
– fii promotorul mediului si spune-le si colegilor tai cum sa procedeze

Alege sa ai un comportament responsabil fata de mediu – redu, reutilizeaza, recicleaza.

Termenii utilizaţi în prezenta/ prezentul document  pentru denumirea diverselor roluri se înţeleg atât la feminin, cât şi la masculin.

Protejeaza mediul inconjurator!-Gandeste-te la mediu inainte de a printa / Protect the enviroment! Are you sure you need to print this ?

Redu!Reutilizeaza!Recicleaza! / Reuse!Recover!Recycle!

PRINCIPIILE DUPA CARE NE GHIDAM:

– egalitatea de gen
– nediscriminare
– accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
– protectia mediului si a biodiversitatii
– imbunatatirea accesibilitatii utilizarii si calitatii – tehnologiilor informatiei si comunicatiilor

2019-07-29T16:23:32+00:00