RAPORT DE EVALUARE A IMPACTULUI STAGIULUI DE PRACTICĂ

///RAPORT DE EVALUARE A IMPACTULUI STAGIULUI DE PRACTICĂ

Șomajul în rândul tinerilor absolvenți este una dintre cele mai mari provocări pe care Europa încă încearcă să le gestioneze după criza din 2008. La nivelul UE șomajul în rândul celor cu vârsta sub 25 de ani este de 16,8% față de 7,1% șomaj la nivelul UE pentru toate categoriile de vârstă cumulat. Această situație face ca această categorie de vârstă să fie una dintre prioritățile UE pentru o creștere inteligentă, sustenabilă și incluzivă. Un rol foarte important în reducerea acestui procent o are stagiul de practică ca instrument de a reduce decalajul dintre nevoia de competențe noi adaptate la evoluția tehnologică și ritmul lent în posibilitățile de adaptare a programelor de formare și calificare oferite de instutuțiile de învățământ.

Ne face placere sa publicam RAPORTUL DE EVALUARE A IMPACTULUI STAGIULUI DE PRACTICĂ cu privire la stagiile de practica universitara elaborat in baza cercetarii realizate in cadrul proiectului.

RAPORT DE EVALUARE A IMPACTULUI STAGIULUI DE PRACTICĂ

Respectati recomandarile autoritatilor, luati-va masuri de siguranta atunci cand trebuie sa iesiti din casa. Traversam o perioada de incertitudine, dar pastrati-va optimismul si speranta va totul va fi bine, profitati de aceasta perioada pentru a va redescoperi si a reinvata sa apreciati lucrurile marunte.

Inca odata va multumim ca ne-ati insotit in cadrul activitatilor proiectului si va invitam sa ramaneti alaturi de noi urmarind site-ul nostru www.pocu.asoceduciv.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/practicapebune.  unde puteti regasi instrumente utile pentru dezvoltarea dvs personala si profesionala.

Cu drag,

Echipa Asociatia pentru Educatie si Civism

Termenii utilizaţi în  prezentul document  pentru denumirea diverselor roluri se înţeleg atât la feminin, cât şi la masculin.

Protejeaza mediul inconjurator!-Gandeste-te la mediu inainte de a printa / Protect the enviroment! Are you sure you need to print this ?

Redu!Reutilizeaza!Recicleaza! / Reuse!Recover!Recycle!

PRINCIPIILE DUPA CARE NE GHIDAM:

– egalitatea de gen
– nediscriminare
– accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
– protectia mediului si a biodiversitatii
– imbunatatirea accesibilitatii utilizarii si calitatii – tehnologiilor informatiei si comunicatiilor

2020-11-13T16:15:38+00:00