SISTEMUL DE INFORMARE COORDONATĂ

///SISTEMUL DE INFORMARE COORDONATĂ

Suntem bucurosi sa va prezentam sistemul de informare coordonata care își propune sî iși aducă constribuția la construirea de relații noi, parteneriate durabile și inițiative care să îmbunatațească accesul tinerilor absolvenți pe piața muncii, o masă rotundă online împreună cu universitățile și mediul de afaceri.

Vizitati www.practica.asoceduciv.ro

Creati-va cont si utilizati resursele puse la dispozitie. Apreciem orice observatie pentru a face sistemul de informare coordonata mai bun si mai potrivit nevoilor voastre la practica@asoceduciv.ro.

Ne-am propus să analizăm pe scurt situația actuală din punct de vedere al instituțiilor de învățământ superior și respectiv al angajatorilor astfel încât să putem avea o imagine incipientă asupra nevoilor acestora, încercând ca prin funcționalitățile pe care le implementăm în cadrul sistemului să punem bazele colaborărilor viitoare între aceste părți, colaborare care va oferi în timp răspunsuri la nevoile identificate.

Respectati recomandarile autoritatilor, luati-va masuri de siguranta atunci cand trebuie sa iesiti din casa. Traversam o perioada de incertitudine, dar pastrati-va optimismul si speranta va totul va fi bine, profitati de aceasta perioada pentru a va redescoperi si a reinvata sa apreciati lucrurile marunte.

Inca odata va multumim ca ne-ati insotit in cadrul activitatilor proiectului si va invitam sa ramaneti alaturi de noi urmarind site-ul nostru www.pocu.asoceduciv.ro , www.practica.asoceduciv.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/practicapebune.  unde puteti regasi instrumente utile pentru dezvoltarea dvs personala si profesionala.

Cu drag,

Echipa Asociatia pentru Educatie si Civism

Termenii utilizaţi în  prezentul document  pentru denumirea diverselor roluri se înţeleg atât la feminin, cât şi la masculin.

Protejeaza mediul inconjurator!-Gandeste-te la mediu inainte de a printa / Protect the enviroment! Are you sure you need to print this ?

Redu!Reutilizeaza!Recicleaza! / Reuse!Recover!Recycle!

PRINCIPIILE DUPA CARE NE GHIDAM:

– egalitatea de gen
– nediscriminare
– accesibilitate pentru persoane cu dizabilitati
– protectia mediului si a biodiversitatii
– imbunatatirea accesibilitatii utilizarii si calitatii – tehnologiilor informatiei si comunicatiilor

2021-10-23T20:56:33+00:00